O nas

Smo Združenje za osebno asistenco Slovenije ustanovljeno z namenom prispevati k izboljšanju prepoznavanja pomena osebne asistence in zagotovitvi kakovostnih storitev osebne asistence v Republiki Sloveniji, tako da zagotavljamo kvalitetne storitve za uporabnike osebne asistence, ob tem:

  • si prizadevamo za visoko strokovno raven dela,
  • se zavzemamo za spoštovanje etičnih in moralnih načel stroke,
  • spodbujamo strokovno izpopolnjevanje naših zaposlenih,
  • skrbimo za dvig strokovnega znanja asistentov in uporabnikov,
  • vzpodbujamo sodelovanje posameznih strokovnjakov pri posameznih projektih.

Naše prednosti:

Razumemo vaše težave

Zavedamo se, da je za učinkovito nudenje osebne asistence potrebno dobro poznavanje bolezni. Zato se vsak dan izobražujemo na tem področju, sprašujemo, se pogovarjamo in se učimo o novih dognanjih in rešitvah na področju posamezne bolezni.

Individualen pristop

Ne glede na število uporabnikov pri nas nikoli ne boste številka. Vsak delavnik od 8.00 do 16.00 vam je na voljo strokovna vodja za izvajanje osebne asistence z večdesetletnimi izkušnjami na področju socialnega varstva.

Dajemo moč za nove začetke

Če boste dovolili, vam bomo z nudenjem osebne asistence omogočili dostojno in kakovostno življenje, kakršnega si zaslužite. Bolezen pogosto načne človekovo dostojanstvo, niža življenjsko moč in slabi motivacijo, včasih celo tako močno, da si zjutraj ne želimo odpreti oči. Ni vse črno-belo. Vedno obstaja roka, ki vas lahko vzdigne in vam da motivacijo za nov dan.

S pričetkom izvajanja osebne asistence lahko pričnemo v nekaj dneh

Po prejeti odločbi o pridobljeni pravici do osebne asistence stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo naprej do iskanja in zaposlitve asistentov ter koriščenja osebne asistence v pravem pomenu besede.

 

 

Po pridobitvi odločbe o osebni asistenci s strani CSDja, nas pokličite in uredili bomo vse potrebno za vaše neovirano življene.

070/655-455  STROKOVNI VODJA ZA IZVAJANJE OSEBNE ASISTENCE

Ga. Klavdija Kokot

Uporabnik

Asistent