Varno usposabljanje na daljavo kljub koronavirusu za uprabnike in osebne asistente

Pred pričetkom koriščenja osebne asistence ali opravljanja dela osebnega asistenta je potrebno v skladu z zakonom opraviti usposabljanje, ki je lahko v času porasta okužb s Covid 19 (koronavirusa) izjemno tvegano, čeprav bi usposabljanje izvedli na domu uporabnika. Z namenom, da bi uporabnikom in osebnim asistentom zagotovili najvišjo možno mero varnosti smo pripravili varno usposabljanje na daljavo, ki poteka brez osebnega stika. 

Potek usposabljanja

Usposabljanje za uporabnike osebne asistente in uporabnike poteka preko spleta. Po ogledu e-usposabljanja je potrebno izpolniti preverjanje znanja. Po uspešno opravljenem preverjanju znanja tečajnik prejme potrdilo o opravljanem usposabljanju, ki velja eno leto.

Usposabljanje lahko opravite kadarkoli

Prednost usposabljanja na daljavo je ta, da čas opravljanja usposabljanja popolnoma prilagodite vašemu počutju in prostemu času. To je še posebej pomembno za uporabnike. Nekateri izmed njih težko načrtujejo aktivnosti zaradi spremenljivega zdravstvenega počutja in utrujenosti.

Kako se prijavite na izobraževanje?

Na izobraževanje se prijavite na info@osebna-asistenca.si, kjer prejmete tudi vse informacije za pristop k izobraževanju.

Zadnje objave

Uporabnik

Asistent